Συγχρηματοδότηση

Δρομικών γεγονότων…η συνέχεια. Ολοκληρώθηκε η σκυταλοδρομία του γύρου της Λέσβου απο τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου #LesvosRunners 60 δρομείς! 28 αλλαγές σκυτάλης! 320 χιλιόμετρα! 33 περίπου ώρες! ασταμάτητης πορείας στη Λέσβο. #lesvosrelay 2018.
Ένα μεγάλο Μπράβο, στην προσπάθεια του συλλόγου και των μελών του, που είναι παράδειγμα για όλους μας.
Το 2016 η ΕΤΑΛ διοργάνωσε το #lesvostrail σήμερα υπάρχει σύλλογος δρομέων στο νησί με την ικανότητα να διοργανώνει δράσεις υψηλών απαιτήσεων με εξαιρετική επιτυχία.
Συνέχεια στις 06.19 στο Μόλυβο-Πέτρα με το #lesvostrail από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου #theotheraegean που θεσμοθετεί πιά το δρομικό γεγονός αυτό με πείσμα και φαντασία. #lesvos
Όπως με τα μονοπάτια της Λέσβου και την δημιουργία συλλόγων όπως ο ΟΡΕΙΑΣ και τους ΟΙΚΟΠεριηγητές, ναι, εκπληρώνεται ο προορισμός για τη ΕΤΑΛ, να ξεκινά, να μεταλαμπαδεύει και να αντλεί απίθανη ικανοποίηση απο την ενεργοποίηση του τοπικού κοινωνικού κεφαλαίου.
Συσπείρωση των τοπικών δυνάμεων, Περιφέρεια, Δήμος, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Ομάδα Διάσωσης, Τοπικοί Φορείς, Εθελοντές, πολλοί Εθελοντές, οι διοργανωτές και οι οικογένειες που έτρεξαν σε πολλά επίπεδα, αλλά και η Ελληνική Αστυνομία που έδειξε ξανά τον κοινωνικό της ρόλο πέρα από την κλασσική αποστολή της, συνοδεύοντας ασταμάτητα για 33 ώρες τους Δρομείς.
Αυτά και πολλά άλλα που θα έρθουν στο μέλλον, είναι λοιπόν LEADER, #leaderclld #clldleader, αυτές οι δράσεις είναι και κοινωνικό κεφάλαιο μιας νησιωτικής κοινωνίας, προστιθέμενη αξία, πολλαπλασιαστικο όφελος, bottom-up, και τόσες άλλες προγραμματικές εκφράσεις που εμείς συνηθίζουμε να αναμασάμε…
Συνεχίζουν όλοι και συνεχίζουμε και εμείς στην ΕΤΑΛ, με πάθος, έτσι απλά…για να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός, δέντρο, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Share