ΛΙΣΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ:
1 | Εκσυγχρονισμός Τυροκομείου, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ. |
2 | Εκσυγχρονισμός βιοτεχνίας παρασκευής γιαούρτης, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΡΕΛΛΗΣ. |
3 | Γραμμή τυποποίησης τυριών, ΠΟΠ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε. |
4 | Βιολογικός καθαρισμός τυροκομείου, Α.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. |
5 | Βιολογικός καθαρισμός τυροκομείου, Α.Σ. ΑΓΡΑΣ. |
6 | Μονάδα τυποποίησης μελιού, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ. |
7 | Τυποποίηση βρώσιμης ελιάς, ΛΕΒΑ Α.Ε. |
8 | Βιολογική καλλιέργεια ελιάς, ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ. |
9 | Μονάδα παραγωγής γλυκών και μαρμελάδας, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ. |
10 | Εκτροφείο άγριας νησιωτικής πέρδικας, Β’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ. |
11 | “Κέντρο αναζήτησης παλιών γεύσεων” – Χώρος προβολής, προώθησης και πώλησης αγροτικών προιόντων ΜΥΛΕΛΙΑ Ε.Π.Ε. |